Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

анкета

още »

Когато кашля детето - хомеопатия

При болезнена и суха кашлица- Шуслерови соли номер 3 При кашлица със спазми - Шуслерови соли номер 7  още »

Таблица за енергийната стойност на хранителните продукти

  Вижте още: За да сте във форма – пийте повече вода на ден! Как да отслабнем според диетата ЗОНАТА Диета според гликемичния индекс на храните Диета с масло от ленено семе    Таблица за енергийната стойност на хранителните продукти  Количеството Протеини, Мазнини, Въглехидрати и Калории е дефинирано за 100 гр./мл. продукт за всички изброени храни/напитки. Храна Протеини Мазнини Въглехидрати Калории Месо, месни продукти и яйца Агнешко 17.5 11.7 0.0 178 Говеждо месо от филе... още »

За да сте във форма – пийте повече вода на ден!

За да сме във форма, трябва да пием по осем чаши на ден вода, според диетата ЗОНАТА Виж тук Правила на диетата ЗОНАТА                Диета според гликемичния индекс на храните               Диета с масло от ленено семе Приемът на повече вода е един от най-важните аспекти  в живота,  тъй като този начин на хранене ще накара тялото ви да превключи от изгарящ въглехидратите метаболизъм, към изгарящ мазнините метаболизъм. Това изгаряне на мазнини ще увеличи с... още »

Как да отслабнем според диетата ЗОНАТА

    КАК ДА ОТСЛАБНЕМ СПОРЕД  ДИЕТАТА ЗОНАТА    Правилата са прости: 1. Разберете какви са протеиновите нужди на тялото ви. Никога не консумирайте повече протеини от необходимото. И никога не консумирайте по-малко. 2. При всяко хранене спазвайте пропорциите 1:1 за протеини и въглехидрати. 3. Разпределете дневното количество храна равно­мерно през деня, на три основни, но не обилни, и две леки хранения. 4. Никога не допускайте интервалът между две хра­нения да надхвърля пет часа. (Най-добрият момент... още »

Виж цвета на твоето име

  Виж какъв цвят е твоето име и какво то разкрива за теб Всяко име притежава своята нумерологична вибрация, определяща цвета на аурата. Според това на кой цвят съответства личното ви име, зависят и вашите най-отличителни черти на характера. Вижте какъв цвят сте вие! Ето как: За да определите цвета на името и аурата си, е нужно само да направите една проста калкулация. Съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после редуцирайте резултата до едноцифрено число. Пример: Даниела = 4 +1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1  ... още »

Хомеопатия за бебета и деца

            Хомеопатичните лекарства са предпочитан метод за лечение на бебета и деца. Много специалисти наричат хомеопатичното лечение "нежната медицина", защото тя не вреди на организма, щадяща е, няма странични действия, безвредна и винаги е резултатна. Много майки предпочитат да лекуват болното си дете с хомеопатия, отколкото да му взимат антибиотици.             Ако не сте  посетили специалист хомеопат, не се притеснявайте. На нашия пазар в аптечната... още »

Хомеопатия - Шуслерова сол №3

 Солите на д-р Шуслер: Есенция на здравословния живот Шуслеровите соли са хомеопатичен продукт.  Те са 12 на брой : Сол номер 3 - Солта за първа помощ на имунната система Солта при:инфекции в началния им стадий Къде действа: Ферум фосфорикум е задължителна в първите стадии на всички инфекции. Тя подпомага лечението на силното възпалeние, настинките, грипа, раните, ожулванията, порязванията, както и първите признаци на слънчево изгаряне. Как се према?: Таблетките се оставят бавно да се разтопят в устатата. Ако е... още »

Хомеопатия - Шуслерова сол №2

 Солите на д-р Шуслер: Есенция на здравословния живот Шуслеровите соли са хомеопатичен продукт.  Те са 12 на брой : Сол номер 2 - Солта на здравите кости и зъби Солта на: костите и зъбите Къде действа: Калциум фосфорикум подпомага растежа и оздравителните процеси на костите и зъбите. Солта е важен помощник при лечението на счупвания и остеопороза. Как се према?*: Таблетките се оставят бавно да се разтопят в устатата. Ако е необходимо, могат да се разтворят в малко вода. Приемат се 15-30 минути преди хранене. още »

Хомеопатия - Шуслерова сол № 1

 Солите на д-р Шуслер: Есенция на здравословния живот Шуслеровите соли са хомеопатичен продукт.  Те са 12 на брой :   Сол номер 1   - Солта на еластичната съединителна тъкан Солта на: Съединителната тъкан, връзките и сухожилията, вените и мускулите. Къде действа: Калциум флуоратум повишава еластичността на съединителната тъкан и сухожилията, както и подобрява здравината на костите и зъбите. Укрепва вените, склонни към разширение, предотвратява измененията на съединителната тъкан, водещи до целулит, бръчки и... още »

FAQ

КАКВО  Е САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ?  Груповото пазаруване е сравнително нов  за България бизнес.    Той представлява онлайн закупуване на стоки или  услуги на по-ниска цена (най-малко 50%) под формата на ваучери.   КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА...