Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Стихотворение ЗАВЕТ

Завият ли очите ми с дантела, посипят ли ковчега ми със пръст , загледай се в крилете на орела, разперени като надгробен кръст и запомни, че мъж не се жалее с пресипнал глас и сълзи във очи. Мъжът обича вино да се лее. Мъжът обича песен да звучи. Мъжът обича с вятър да се бори. Мъжът обича мирис на тютюн. Той никога на колене не моли. Заклева се във хляб и във куршум. На колене мъжът е като знаме, пречупено сред бойното поле. Мъжът е мъж, когато се изправи и тръгне пред препускащи коне. И... още »

Стихотворение НАУЧИ ЛИ СЕ

Научи ли се   Научи ли се пролетта да чакаш и птиците с поглед да следиш и можеш ли със сила да замахнеш, но да погалиш, не да нараниш? Научи ли се на приятелите свои безмълвно да им подадеш ръка, зачиташ ли неписани закони и чуваш ли гласа на песента? Научи ли се ти какво ни топли, какво ни радва, пали и боли, умееш ли по пътя на живота да прибереш отровните стрели? Научи ли се да обичаш щедро и имаш ли на храма си врата - - тогава смело влез и отвори я, а вътре ще намериш любовта!   Автор: Злати     още »

FAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...