Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Груповото пазаруване в България набира обороти

 

В България има ПОСТОЯНЕН ИНТЕРЕС към груповото пазаруване. Това е така, защото отстъпките варират от 50% до 90%. Услугите на груповото пазаруване са с широк диапазон от изгодни предложения  и на достъпни цени.
Разнообразието на предлаганите стоки и услуги расте с всеки изминал ден и това дава основание да се предполага, че този вид пазаруване ще продължава да печели нови и нови клиенти.
НАЙ-ЧЕСТО се купуват стоки, свързани със здравето, красотата, туризма, забавленията и спорта.
Най-често ваучери се купуват от жени – около 70%, но и мъжете не искат да изостават с покупката на нетрадиционен подарък. Предимно online  пазаруват хората в по-големите градове като София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново. Хората, пазаруващи по интернет, са предимно във възрастовата граница между 25 и 45 години.
ГРУПОВОТО ПАЗАРУВАНЕ е от полза и за двете страни - търговци (доставчици на услугата) и клиенти. Чрез сайта за групово пазаруване  www. okeybg.com, предлаганите услуги достигат до хиляди хора. По този начин се осигуряват много клиенти на търговците, които от своя страна не са инвестирали нищо в рекламирането на своя бизнес. Рекламата в сайта www. okeybg.com води до утвърждаване на бизнеса и откриване на нови клиенти.
www. okeybg.com

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!

Трябва да сте влезнали в системата, за да оставяте коментари към офертите

FAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...