Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

ВЛЕЗТЕ В ИГРАТА! СПЕЧЕЛЕТЕ С НАС!


  Всеки ден купувайте изгодни стоки и услуги  

 Всеки ден на нашия сайт www.okeybg.com ще Ви представяме неустоими оферти на изключителна цена. В Окей бг ще намерите предложения как да изкарате по най-забавен начин свободното си време и то на приемливи за вас цени.  

Научавайте първи за новите сделки  и не пропускайте нито едно от интересните ни предложения! Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате всекидневно нашите изключителни оферти. Споделете ги с приятели, за да имате незабравими спомени  с тях!

ЗАЩО ПРИ НАС Е ЕВТИНО?      

Ние правим толкова големи отстъпки от 50% до 90%, защото обичаме изненадите! Но и защото сайта е за  групово пазаруване. Pекламата, която правим, води  до закупуването на голям брой ваучери, което дава възможност за изгодни цени всеки ден. В противен случай тези големи отстъпки не биха могли да се осъществят.

КУПУВАЙТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО

 Само тук, само сега, само този ден – пазарувайте изгодно! Разкрасявайте се, почивайте, смейте се, забавлявайте се, релаксирайте! Тези, които искат да се възползват от  предоставената оферта за деня, могат да го направят като закупят ваучер от www.okeybg.com.

Купете своя ваучер с едно кликване върху бутона КУПИ. Веднага след като парите постъпят по нашата сметка, ще получите своя ваучер във Вашия профил на сайта. За да използвате ваучера, трябва да го разпечатате и да го представите в съответния търговски обект. Ако нямате принтер, просто препишете на лист уникалния код на ваучера  или го снимайте с мобилния телефон! Толкова е просто!

 ПОДАРЕТЕ  НА ПРИЯТЕЛ  

Направете подарък на приятел като кликнете върху „Подари на приятел’’. Вместо Вашето име трябва да попълните името на Вашия приятел. Принтирайте ваучера с уникалния код и го подарете! Толкова е просто!

ИМАТЕ БИЗНЕС И ИСКАТЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ОФЕРТА В НАШИЯ САЙТ

Екипът на www.okeybg.com с удоволствие ще разгледа вашето предложение за съвместен бизнес.  Промотирането на  вашата оферта в сайта ни ще Ви донесе популяризация и много нови клиенти, които ще научат за вас и ще се запознаят с услугите Ви.

  За да предложите оферта вижте раздела "Предложете оферта".

НЯМАТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС, НО ИСКАТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ НАШИЯ САЙТ

Екипът на Окей БГ е помислил и за това. Всяка предложена от вас оферта е обвързана със съответните комисионни. Попитайте ни за това на имейл: info@okeybg.com

СПОДЕЛЯТЕ С ПРИЯТЕЛИ И ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТОВА 

Най-приятното нещо е да съчетаеш работата с удоволствието. Тогава цял живот не се налага да  работиш! Екипът на Окей БГ има фантастично предложение за вас:

  1. Регистрирате се като потребител на сайта www.okeybg.com
  2. Споделяте  харесвана от вас  оферта с вашите приятели
  3. Нашата система автоматично отчита техния брой
  4. Окей БГ ви заплаща процент от всяка една реална покупка на вашите приятели от нашия сайт.
  5. Прочетете подробности ТУК
  6. Попитайте ни за подробности на имейл: info@okeybg.comFAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...