Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10
Покани приятел в сайта и спечели

КАК СТАВА РЕГИСТРАЦИЯТА В РЕФЕРЕНТНАТА ПРОГРАМА

Всеки регистриран потребител може да покани своите приятели в сайта www.okeybg.com и от това да спечели. Как става това:
1.Регистрирайте се в сайта okeybg.com. Това отнема около 2 минути.
2.Поканете своите приятели като копирате адреса на сайта, изложен по-долу и към него след знака за равенство добавите вашия имейл:
Примерно http://okeybg.com/?ref= добавете вашия имейл
И ще изглежда така: http://okeybg.com/?ref=okey@abv.bg
3.Този линк изпращате на своите приятели с предложението и те да се регистрират в сайта http://okeybg.com/ или просто да видят конкретна оферта в него.


КАК ДА ПОКАНИТЕ ПРИЯТЕЛ И КОЛКО ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТОВА

1. Когато някой от приятелите ви влезе в сайта Окей бг и се регистрира, по този начин се отбелязва, че вие сте го поканили. При първото закупуване на ваучер от поканения приятел, вие печелите референтния процент 10% от стойността на всеки закупен ваучер.
2. Например ако вашият приятел хареса екскурзия на стойност 150 лева – тогава 10 референтни процента ще бъдат за вас. Тези пари автоматично ще отидат във вашия виртуален портфейл. Така само с няколко покани към своите приятели, вие също ще можете да отидете безплатно на тази екскурзия, като ползвате парите, събрани във виртуалния си портфейл.
3. Вие винаги можете да проверявате през своя портфейл колко приятели сте поканили в сайта и колко пари сте натрупали във виртуалната си референтна сметка.


КАК РЕАЛНО ДА ПОХАРЧИТЕ СЪБРАНИТЕ ВИРТУАЛНИ ПАРИ

1. Натрупаните пари във виртуалната ви сметка могат да се похарчат винаги, когато вие искате. Можете да проверявате точната сума, която сте събрали и когато харесате оферта или услуга в сайта да платите като натиснете бутон ПОРТФЕЙЛ. Парите, събрани във вашия виртуален портфейл съответстват напълно на реалните.
2. Парите не се изплащат на ръка. Вие можете да ги използвате само за закупуване на стоки и услуги, предлагани в сайта.
3. Седейки пред вашия компютър вие можете да си купите с виртуалните си пари разкрасителни процедури, да посетите безплатни курсове за обучения, да се храните в шикозни заведения, да пътувате с приятели на различни екскурзии и да живеете като щастлив човек.

FAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...